Picie mrożonego napoju zwanego granitą jest doskonałą metodą na ochłodę w upalne dni. Idealnie schłodzone, intensywnie owocowe smaki podane w kolorowych kielichach smakują jeszcze lepiej i wspaniale prezentują się na zdjęciach. Oto powody, dla których powinieneś mieć maszynę do granity.
Smaczna granita dla każdego
Granita to mrożony owocowy napój, który nie zawiera alkoholu, może więc być spożywany przez dzieci i młodzież. Lody w płynie wywodzą się z krajów położonych nad Morzem Śródziemnym, gdzie rośnie wiele soczystych owoców, których smaki kojarzą się z latem. Dzięki półproduktom dostępnym na http://siorbet.pl wyprodukujesz świeżutką granitę dla swoich klientów.
Za szerokim asortymentem owocowych smaków stoi bogata oferta syropów do granity, dostępnych w dwóch wariantach – standard i premium. Takie syropy są bardzo wydajne – 1 litr słodkiej cieczy wystarcza na aż 9 litrów wody. Syropy od http://siorbet.pl cechują się wysoką jakością, wyśmienitym smakiem i intensywną barwą.
Kielichy do granity – symbol wakacji
Głęboko nasycone kolory granity to nie tylko gwarancja intensywnego smaku płynnych sorbetów. Dzięki wyrazistym barwom granita wygląda pięknie i zachęca do skosztowania.
Estetyczna kolorystyka i serwowanie w specjalnych kielichach sprawia, że granita jest świetnym gadżetem do wakacyjnych fotografii. Niejednokrotnie zdarza się, że klienci zanim zaczną delektować się soczystym napojem wykonują sesje zdjęciowe z fantazyjnym kielichem w dłoni na plaży czy w hotelowym basenie.
A kielichy do granity od http://siorbet.pl prezentują się niezwykle okazale – można wybierać świetne modele w formie latarni morskiej, statku, palmy a nawet z motywem jednorożca. Nic więc dziwnego, że sprawdzają się nam morzem!
Zainwestuj w maszynę do granity a zyskasz klientów spragnionych doznań smakowych i estetycznych. Granitę w kolorowych kielichach pije się z prawdziwą przyjemnością, dlatego ten rodzaj zmrożonego napoju zyskuje coraz większą popularność. Warto już dziś pomyśleć o inwestycji w maszynę do jej produkcji, aby w pierwsze upalne dni kolejnego sezonu serwować ją swoim klientom.